Encarna Nuñez i Cesko Compte guanyen La Torronada 2021

Dilluns, 20 de de desembre de 2021 a les 00:00

Aquest diumenge 19 de desembre al matí, ha tingut lloc la tercera edició de la cursa popular de La Torronada.

Tot i el fred i la boira que aquest diumenge al matí cobria el poble, a les 10 es va donar el tret de sortida de la categoria absoluta de La Torronada. El nou circuit dissenyat per aquesta edició, era un recorregut mix de 5,6 quilòmetres pels carrers del centre del poble i pels camins dels peus de Sant Marc i de la ruta dels Molins. La participació va ser de 164 inscrits.

Seguidament, els i les més joves van córrer les curses infantils amb un total de 98 participants entre les tres categories.

Els guanyadors de la cursa absoluta van ser Encarna Nuñez amb un temps de 21’42’’ i Cesko Compte amb 19’59’’. Pel què fa als primers classificats locals, van ser Raquel Baez (24’46’’) i Joan Álvarez (21’45’’). El premi a la millor disfressa va ser per Oriol Pujol i la disfressa de la lloba i la caputxeta vermella. Els resultats es poden consultar fent clic aquí.

La jornada esportiva es va completar amb inflables per als més menuts i amb tastets d’spinning solidaris per recollir aportacions per La Marató. Enguany, part de les inscripcions també es destinaven a aquesta causa solidària. Es va aconseguir recaptar 548 euros per La Marató.

Els propers dies, podreu veure el recull de fotografies a les xarxes socials de La Torronada: instagram @cursa_la_torronada o al perfil de facebook.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 14:02